Традиционно и в навечерието на патронния си празник 25-то основно училище  гостоприемно отваря вратите си, за да посрещне бъдещите и настоящи родители на своите ученици – тези, които осмислят съществуването му.

Просветен център на кв. Лагера вече 105 години, нашето училище е много повече от мястото, където учат или ще учат Вашите деца. В него се прилагат най-добрите практики в българското образование, класическото среща съвременното в преподаването на хуманитарните и точните науки. Сериозните знания вървят ръка за ръка с творчеството, спорта и забавленията, радостни игри се редуват с упорит труд.

Най-сърдечно Ви каним на 21 март (вторник) от 17.30 часа да станете свидетели на всичко това. Подготвили сме за Вас най-доброто от своите умения и знания. Ще Ви посрещнат усмихнати и любящи учители, отдадени професионалисти в своята област. Детски гласчета ще огласят просторните класни стаи. Ще узнаете как се става победител, колко труд стои зад всяко постижение и колко е сладък успехът, когато е споделен с приятели и съмишленици.

Бъдете наши скъпи гости!

Вратите ни са широко отворени. Очакваме Ви с нетърпение!