Училищен звънец и сто балона в бяло, зелено и червено отбелязаха пристъпването за първи път на прага на училището на първокласниците в 25. ОУ и на всички ученици, тръпнещи от вълнение от срещата с любимите приятели и учители!

15 септември е онзи ден от календара, който е в сърцето на всеки един от нас - със спомена от първия ни учебен ден, от вълнението за предстоящото, което изглежда недостижимо, защото е непознато, а след това се оказва просто поредно стъпало по пътя на знанието!

На емоционално тържество, след тържественото внасяне на знамето на училището и химна на Република България, училищният хор изпълни химна на училището, а танцовият състав представи своите уникални способности и отново обедини духа на цялата училищна общност!

Директорът на училището - г-жа Надка Доковска привества ученици, родители и ученици и изненада с цветя своята първа класна ръководителка! Госпожа Доковска пожела на учениците да се борят за знанието, защото то се постига с много труд, а на учителите - вдъхновение и удоволетворение от постигнатото!

Поздрави към всички ученици, учители и родители за успешна нова учебна година отправиха и гостите на тържеството - г-н Румен Георгиев, заместник-кмет на район "Красно село" и г-жа Венета Димитрова, председател на Училищното настоятелство!

Символичен ключ на знанието беше предаден от седмокласниците на първолаците, а те обещааха за го пазят, да се учат и забавляват много, за да успеят!

Тържеството приключи с традиционния водосвет за здраве, успех и благополучие, извършен от отец Спас от храма "Рождество Богородично"!

Предстои ни една вълнуваща и изпълнена с много надежди нова учебна година!

На добър час и да ни върви по вода!