На 11.02.2023 г. се проведе вътрешноучилищният кръг на състезанието по английски език за ученици от училищата – членове на сдружение „Асоциацията на Кеймбридж училищата в България“ KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS.

Тази година се явиха рекорден брой участници – деветдесет и трима, които се явиха на три нива. Поздравяваме нашите ученици с постигнатите резултати, защото, както обикновено, те бяха отлични. Отново доказахме, че резултатът от положените усилия е постигнатият висок успех. Четирима ученици имат максимален брой точки - още един повод за гордост!

Според регламента на състезанието: „до националния кръг се допускат до 10% от реално явилите се на вътрешноучилищния кръг от ниво и не повече от двама участници от ниво с най-много точки. (При до 10 участници във вътрешноучилищния кръг на ниво за националния се класира един ученик от съответното ниво, при над 10 участници на ниво – двама от съответното ниво.) При наличие на повече участници с равен брой точки за националния кръг се класира най-младият участник.“

Регламентът и резултатите от състезанието можете да откриета на:

https://www.cambridgeschools.bg/kgl-2023

 

Националният кръг ще се проведе на 11.03.2022 г. в гр. Казанлък.

 

Пожелаваме успех на нашите ученици!