3 юли бе особено емоционален ден за 25.ОУ „Д-р Петър Берон“ – изпратихме още един успешен випуск на училището!

       Раздялата с любимото училище и учителите беше изключително вълнуваща. Сто и един седмокласници, щастливо усмихнати и с букети в ръце, прекрачиха за последен път прага на родното училище – вече пораснали, укрепнали, извоювали първите си победи и изпълнени с надежди за ново начало.

       Госпожа Надка Доковска – директор на училището, отправи вълнуващо послание към седмокласниците. Пожела им да бъдат все така целеустремени, да следват мечтите си и смело да вървят по пътя на мъдростта и науката. Да продължат да покоряват все по-високи върхове, но да не забравят своето скъпо училище и учителите, които през всичките години са били и техни най-добри приятели!

       С пожелание за здраве и бъдещи успехи се обърна към своите ученици и г-жа Цветелина Филипова. Последва връчването на свидетелствата за основно образование и на грамоти за учениците, постигнали високи резултати в образователния процес.

       В този ден не само учителите отправиха послания, но и учениците се обърнаха към своите учители с топли думи на благодарност за разбирането, за обичта и безграничната всеотдайност, с която са споделяли трудното им ежедневие, помагали са им да водят битки и да израстват, и ги увериха, че завинаги ще съхранят в сърцата си спомена за тях, за първите важни житейски уроци.      

       Последният училищен звънец за випуск 2024 предизвика много сълзи, прощални прегръдки и емоции.   

      Дерзайте, скъпи момичета и момчета! Иска ни се да вярваме, че ще отнесете със себе си  незабравими  спомени за прекараното време заедно, за онези моменти, които са ви карали да се усмихвате или пък са насълзявали очите ви, но са ви направили бойци, победители! Бъдете все така целеустремени, усмихнати и силни по дух!

       На добър час!