На 11.12.2021г. в зала "София" в Борисовата градина, се проведе Коледен Международен турнир по таекуондо. Участие взеха 224 състезатели от България, Гърция и Молдова.

София Андреева от 2.б клас се сдоби с 2 златни медала (за специална техника и силов тест) и 1 сребърен медал за туль.

Кристиян Андреев от 6.б клас спечели 3 медала в следните дисциплини: злато-специална техника,  сребро-спаринг и бронз-туль.

Кристиян започва да тренира таекуондо в ТК Левски в 25. ОУ още със започването на първи клас и от тогава е спечелил множество медали и дипломи. Най-големия му успех е купата за куадратлонист (най-добър комплексен състезател в категорията 10-11 годишни момчета), спечелена на състезание в гр. Елин Пелин през 2020 година.

Освен таекуондо, Кристиян Андреев тренира и баскетбол от шест годишна възраст в БК Славия. В момента е част от отбора на 13, 14 и 15 годишните момчета на отбора, които играят в Елитната група по баскетбол за подрастващи на Р. България. С отбора на "Славия" е играл на 3 републикански първенства, 8 квалификационни турнира и голям брой приятелски и официални състезания и турнири. Последния му успех е четвърто място на турнира по баскетбол за "Купата на Сандански". В момента играе турнир за "Купата на Септември ".

 

Пожелаваме още бъдещи успехи!