В началото на месец декември в училище се осъществи едно вълнуващо преживяване - приготвяне на сладки за коледния базар от нашите ученици. Всички те останаха изключително щастливи и удовлетворени от провелото се събитие, а няколко дни преди Коледа децата получиха и специални грамоти за своето участие лично от шеф готвач Ивайло Франц. Директорът на училището - Надка Доковска също получи подарък - персонализирана престилка.
Идеята на шеф Франц бе приета с усмивка както от училищното ръководство, така и от родителите на учениците.
25. ОУ "Д-р Петър Берон" изразява своите искрени благодарности към шеф Франц, който с прецизност въведе участващите в света на сладкарството и им помогна в създаването на коледните изделия.
В знак на признателност ръководството на 25.то ОУ "Д-р Петър Берон" също удостои шеф Ивайло Франц с грамота.
ул. "Балканджи Йово" 22, гр. София
info-2209025@edu.mon.bg