Отново сме в очакване на най-светлия и задушевен празник, на най-магичното време от годината! Това е времето, в което дъждовните капки стават на снежинки, когато калта става на бяла пързалка, когато всичко става чисто и красиво. Това е времето, когато светът се променя, когато независимо от мразовитите дни, усмивките са топли, а очите пълни с доброта, когато желанието да бъдем добри и съпричастни измества ежедневната умора и стрес, когато сякаш се сипе невидим вълшебен прашец и озарява лицата ни.

       Да, Коледа е! А Коледа е магия, светлина, сплотеност и любов, ново начало! Коледа е непоисканата добрина, жест, усмивка, прегръдка, грижа за другите. Тя ни прави повече от всякога отзивчиви, добронамерени, сърцати! Тя ни подсеща, че някой на някого липсва, че съдбата е ощетила някого, че е угасила пламъка в очите му и радостта в сърцето му… Но ние заедно можем да помогнем! Заедно можем да върнем и пламъка, и радостта, и надеждата, и мечтите, и вярата в доброто!

Уважаеми родители и ученици,

       На 08 декември 2023г. в 16:30 часа 25.ОУ Ви кани в двора на училището на своя традиционен коледен базар, който и този път ще се реализира с активната подкрепа и съдействие на Училищното настоятелство, а сега и с участието на Обществения съвет! Надяваме се, че неговият замисъл и дух,  желанието и любовта, с които нашите ученици подготвят изделията за базара, и реализираните средства ще са един малък жест на съпричастност и  добронамереност  към нуждаещите се деца – полусираци и социално слаби – от нашето училище, и онкоболни дечица!

       За Вашето удобство е създадена следната организация на базара:

       на 08.12. /петък/ – от 16:30 до 19:00 ч.

  на 09.12. /събота/ - от 11:00 до 17:00 ч.

       В двора на училището ще има разположена шатра и маси, на които ще са изложени коледните сувенири и артикули и всички желаещи  ще могат да си закупуват. Осигурени са и топли напитки.

       В случай че останат артикули, базарът продължава до изчерпването им:

       на 10.12. /неделя/ - от 11:00 до 17:00 ч.

       на 11.12. /понеделник/ - от 07:30 до 09:00 ч. и от 16:00 до 18:30 чвъв фоайето на училището.

 

 

 

       Желаем Ви една приказна и споделена Коледа – чудна, нова, вълшебна, изпълнена с добрина, топлота и обич! Нека бъде такава за всички!